מזונות-על ירוקים עשירים במרכיבים מזינים ומעלים סיבולת ואנרגיה

האם אכלת את הירקות שלך להיום? הם מספקים נוגדי חמצון, חומצה פולית, אשלגן, סיבים, לוטאין, פלבנואידים, וחומרים מזינים חשובים אחרים. ככל שהעלים כהים יותר, כך המזונות האלה יותר מזינים. למעשה, נדרשים זמן ומאמץ כדי להכין ולצרוך כמויות חיוניות של ירקות אלה בכל יום. זוהי סיבה אחת לכך שמספר גדל והולך של תוספי תזונה מכילים אספסת, דשא שעורה, כלורלה, תה ירוק, אצות, ספירולינה או עשב חיטה – כולם נחשבים למזונות-על ירוקים משום שהם מזינים-ביותר, משרים אנרגיה, ומאזנים את רמת ה- pH בגוף.