Encyclopedia
חיפוש
Close this search box.

Dictionary

מה זה: בטא גלוקן?

בטא גלוקן

בטא גלוקנים הם סיבים מסיסים שנמצאים בדרך כלל בדפנות התא של פטריות, שיבולת שועל, שעורה ושמרים. הם פחמימות מורכבות המורכבות ממספר יחידות גלוקוז.

בטא-גלוקנים הוכחו כמשפרים את התפקוד החיסוני, מווסתים את רמות הסוכר בדם ויש להם השפעות פוטנציאליות להורדת כולסטרול. לעתים קרובות הם מופקים מפטריות מרפא ומשמשים כתוסף תזונה ליתרונות הבריאותיים הפוטנציאליים שלהם.

מאמינים כי בטא גלוקנים מציעים את היתרונות הבריאותיים הבאים:

  • משפרים את תפקוד מערכת החיסון
  • מסדירים את רמות הסוכר בדם
  • מורידים את רמות הכולסטרול
  • תומכים בבריאות הלב
  • מפגינים השפעות אנטי דלקתיות
  • מגבירים פעילות נוגדת חמצון

חשוב לציין כי היתרונות הספציפיים של בטא גלוקן יכולים להשתנות בהתאם למקור, הבטא גלוקן הספציפי המדובר, והמינון הנצרך. דרוש מחקר נוסף כדי להבין היטב את היתרונות וההשפעות הבריאותיות הפוטנציאליות של בטא-גלוקנים וכדי לקבוע מינונים בטוחים ויעילים.

יפתח בחלון חדש.

Click to access the login or register cheese
Scroll to Top

האתר משתמש ב- Cookies כדי לשפר את חווית הגלישה שלך. יש לקרוא ולאשר את תנאי השימוש וכתב הויתור.

הע”י לחיצה על “אני מסכים” אתם מאשרים כי קראתם ואתם מסכימים לתנאי השימוש וכתב הויתור. המשך הגלישה באתר והשימוש בעוגיות מהווה את הסכמתכם. אם אינכם קראתם ואינכם מאשרים את תנאי השימוש וכתב הויתור עליכם לצאת מן האתר.

ברוכים הבאים

myHerb Newsletter

אנו ממליצים לכם להצטרף לניוזלטר שלנו, לקבלת עדכונים חמים ובלעדיים היישר לתיבת האימייל שלכם.

*אנחנו מתנגדים לספאם.
*באפשרותכם לבטל את ההרשמה בכל עת.
דילוג לתוכן