Encyclopedia

Dictionary

מה זה: קטצ’ינים?

קטצ’ינים

קטצ’ינים הם נוגדי חמצון טבעיים המסייעים במניעת נזק לתאים ומספקים יתרונות נוספים. חומרים אלו יכולים להפחית את היווצרותם של רדיקלים חופשיים בגוף, להגן על תאים ומולקולות מפני נזק. רדיקלים חופשיים אלו ממלאים תפקיד בהזדקנות ובסוגים רבים של מחלות.

יש לציין כי קטצ’ינים של תה ירוק מתוארים באופן נרחב כיעילים במניעת סרטן ריאות, סרטן השד, סרטן הוושט, סרטן הקיבה, סרטן הכבד וסרטן הערמונית. הסקירה הנוכחית שואפת לסכם את ההשפעות האנטי-סרטניות הפוטנציאליות ומסלולי האיתות המולקולריים של קטצ’ינים מרכזיים של התה הירוק.

 

יפתח בחלון חדש.

Click to access the login or register cheese
Scroll to Top

האתר משתמש ב- Cookies כדי לשפר את חווית הגלישה שלך. יש לקרוא ולאשר את תנאי השימוש וכתב הויתור.

הע”י לחיצה על “אני מסכים” אתם מאשרים כי קראתם ואתם מסכימים לתנאי השימוש וכתב הויתור. המשך הגלישה באתר והשימוש בעוגיות מהווה את הסכמתכם. אם אינכם קראתם ואינכם מאשרים את תנאי השימוש וכתב הויתור עליכם לצאת מן האתר.

ברוכים הבאים

myHerb Newsletter

אנו ממליצים לכם להצטרף לניוזלטר שלנו, לקבלת עדכונים חמים ובלעדיים היישר לתיבת האימייל שלכם.

*אנחנו מתנגדים לספאם.
*באפשרותכם לבטל את ההרשמה בכל עת.
דילוג לתוכן